LAVAcontact

LAVA Magazine is het verenigingsblad van LAVA. Het brengt informatie over verschillende aspecten van adoptie, verhalen over en van adoptie-ouders, artikelen over politieke ontwikkelingen rond adoptie en verenigingsnieuws.
LAVA Magazine verschijnt vier keer per jaar, in maart, juni, september en december, en wordt aan de leden van LAVA gratis toegestuurd.

Wilt u een digitaal of print proefexemplaar aanvragen? Mail naar info@adoptie.org

5 gedachten over “LAVAcontact

 1. Ton Sondag

  Wat is de invloed van adoptie in uw leven ? Deze vraag wil ik graag stellen aan Adoptie-Ouders met kinderen ouder dan 18 jaar. Met het delen van deze verhalen hoop ik met project Adopted iedereen te bereiken die betrokken is bij adoptie. De verhalen gaan een wezelijke meerwaarde zijn voor de opgoeiende adoptiegeneratie. Wie durft en helpt zo ook een ander op weg want we kunnen leren van elkaar.
  met vriendelijke groet, Ton Sondag email : ton@tonsondag.com

 2. Marissa de Jong

  Geachte lezer,
  Wij zijn studenten op de Hogeschool Leiden en voor onze opleiding SPH hebben wij een vragenlijst gemaakt die over het gedrag van kinderen gaat. Deze lijst bestaat uit 33 vragen. Onze vraag is of deze enquête bij jullie op het forum geplaatst kan worden. Want wij zijn op zoek naar ouders met geadopteerde kinderen en kwamen daarom bij deze site uit. Bij het invullen van de enquête willen we graag dat er rekening wordt gehouden met één enquête per kind. We zouden de ouders dan ook willen vragen de enquête in te vullen voor de leeftijd van vijf tot en met 12 jaar. Wanneer het kind ouder is, willen we vragen hem in te vullen voor deze periode. De enquête is anoniem, en de gegevens worden enkel voor op school gebruikt. Heeft u zowel een geadopteerd kind als een biologisch kind, wilt u deze enquête dan baseren op het geadopteerde kind?

  Ik hoor graag van u of de enquête in uw blog of op de site geplaatst kan worden. Dit zou ons enorm helpen.

  Bij voorbaat dank,

  Joart, Wesley, Larissa, Marissa, Tom, Hillin, Sanne en Anouschka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.