Adoptiepubers!

pubersRuim 10.000 adoptiekinderen zijn momenteel in de puberteit. Reden om adoptiepubers centraal te stellen tijdens onze jaarlijkse studiedag op vrijdag 8 november a.s. Grijp de kans om uw vakkennis op het gebied van afstand en adoptie te vergroten en bij te praten met vakgenoten.
[sociallinkz]
Op geheel eigen wijze leidt , co-auteur van ‘Het enige echte eerlijke puberopvoedboek’ de ochtend in. Ouders met pubers vragen zich vaak af “hoe blijf ik in contact”. Marina laat zien hoe ouders geholpen kunnen worden in het bijstellen van hun verwachtingen.

Klinisch neuropsycholoog , oprichtervan Brainspa, vertelt vervolgens over de moeilijkheden en mogelijkheden van adoptiepubers om meer grip te krijgen op hun emoties. Ze demonstreert live hoe patronen op hersenniveau kunnen worden doorbroken en meer balans toegankelijk wordt.


’s Middags gaat u aan de slag in twee workshops van uw keuze. Verdiep u in de diverse methodieken die bij pubers worden ingezet, het voorkomen van uithuisplaatsing of de overeenkomsten in psychodiagnostiek tussen pubers en geadopteerde pubers. Dit is een kleine greep uit het interactieve aanbod. Het vindt u op onze website. Uiteraard is er gelegenheid tot napraten bij een borrel.

        * Voor hulpverleners en andere beroepskrachten betrokken bij adoptiegezinnen
        * Op vrijdag 8 november van 9.45 tot 16.20 uur
        * In het NBC in Nieuwegein, slechts 10 tramminuten van Centraal Station Utrecht.
        * Deelname kost € 175,- (incl. lunch, consumpties en borrel).
        * Aanmelden via onze website.